I Bilen!

Sitter i bilen hem från Norrköping där jag har varit och tävlat!
Kom 10 av 20 så jag är nöjd, klarade min dubbelsalcow för första gången på tävling och åkte med världens förkylning!
Men nu ska jag ta och sova lite

You are like a sunset..

Nu är jag hemma från träningen, ska ducha försöka hitta något att äta och sen plugga på rättskunskaps provet tills imorgon.
Ska även sova tidigt eftersom jag har träning med skolan imorgon bitti!

Love you cuz you are, every single star

Resursdag vilket betyder ingen skola, men det stoppade tyvärr inte mig från att gå upp klockan halv 8 för att plugga, har nu nästan skrivit klart även min svenska uppgift och sen har jag bara provet i rättskunskap imon att plugga på + att jag ska läsa igenom alla religions saker så att jag kan de ordentligt.
Snart kommer Becca hit, vi ska äta frukost och sen ska vi nog dra oss till henne för att plugga och sen så ska vi vara tränare för några små från en skola. Det ska bli kul.
Sen får jag nog dra hem igen, plugga vidare och sen ikväll är det träning.
Nu kom Becca så nu ska vi äta, hörs!

You and me always, and forever

Låten som lyssnas på i skrivandets stund har ni här under!

The Wannadies – You And Me Song
Så, jag har inte riktigt koll på när jag bloggade senast, men i alla fall så hade jag tävling i helgen ( kommer en bild i slutet på inlägget) det gick väl inte så jättebra, var skakis och orkade knappt hela programmet. Jag skyller på en förkylning i kroppen och att de var min första tävling för säsongen och nytt program. Ja, jag var nervös helt enkelt.
Men jag tar nya tag, nästa tävling är på lördag och då är det Norrköping och säsongens första klubbtävling som gäller, den som var nu i helgen gick i Ulricehamn och var en stjärntävling och där får man inte poäng utan omdömen istället.
Har precis skrivit klart mitt specialidrotts arbete som tillslut blev 947 ord typ, nu har jag "bara" svenskan kvar + att jag måste plugga till rättskunskaps provet på tisdag och läsa på religionen tills på onsdag, och sen så måste jag hinna klämma in lite körkorts teori, detta kan bli kämpigt.
Men som tur är det lov nästa vecka och då kan man vila ut sig lite.
Nu ska jag börja fundera på svenskan, sen är det konståkning klockan 23:45 tror jag det började, så man får väl gå och lägga sig och sen gå upp och kolla på de för det var damernas fria.

when nothing goes right, go left!

Tänkte plugga, spelade piano istället, tänkte fixa mat, tog en macka istället. Tänkte stanna inne för att slippa gå ut i regnet, var ute och sålde kakor i en och en halv timma istället, tänkte plugga igen, fixade spotify premium istället, mitt liv är räddat!
Ungefär sådär har min eftermiddag sett ut, vilket gör att jag faktiskt inte har pluggat till matteprovet imon, och jag bryr mig faktiskt inte för jag tänker inte må dåligt för det! Det får gå som det går helt enkelt.
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och njuta av spotify premium! <3
Godnatt!

" Ingen kan vara nere med en ballong! "

Hemma från min sista träning för dagen, har duchat fixat till min engelska discussion essay och ska äta nu, sen ska jag nog räkna matte och ev kommer Emil över, kan nog bli en okej kväll ändå!
Bjuder på en bild på en otroligt glad och pigg tjej!
Eller kanske inte! Men nu ska jag äta, ska nog kolla på en film sen också. Romantisk komedi hoppas jag på, kanskse skriver lite om den sen! 
Cya!

"allt var svävande men nu så ser jag klart"

Efter 3 timmars träning med start klockan 7 så är man ganska slut, ska och spela lite piano, läsa min bok och bara ta de lugnt. Klockan 14:50 är det träning igen och då ska man vara hyfsat pigg igen!

Jag är en vampyr, jag suger och spyr!

Gårdagen bestod av städa, film lite idol och Grey's anatomy!
Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan den serien!? Den är så grymt bra, och beroendeframkallande.
Så om ni inte har sett den så är det något som jag verkligen rekommenderar!
Den är inne på 8 säsongen nu, så ni som inte har sett något har en del att ta igen!
Morgonen bestod av träning 07:55-08:50 sen var jag och köpte frallor, läste i min svenska bok som ska vara utläst på tisdag, har typ kommit halvvägs så jag får kämpa på nu. Även kollat på lite klipp från gårdagens Idol!
Nu ska jag hoppa in i duchen lite snabbt, äta något och sen ut till den andra ishallen och vara tränare i 2 timmar för skridskoskolan!
Skriver igen när jag kommit hem!

Every teardrop is a waterfall!

Börjar inlägget med en riktigt go låt som alltid får mig på bra humör!
I TURN THE MUSIC UP, I GOT MY RECORDS ON
I SHUT THE WORLD OUTSIDE UNTIL THE LIGHTS COME ON
MAYBE THE STREETS ALIGHT, MAYBE THE TREES ARE GONE
I FEEL MY HEART START BEATING TO MY FAVOURITE SONG..
Eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att blogga om mitt liv så tänkte jag byta inriktning på bloggen lite, eftersom jag näst intill beroende av film, serier och musik så tänkte jag att jag kan blanda information om mitt liv med sånt.
Kan vara kul att läsa i framtiden i alla fall.
Jag tycker även att blogg.se ska göra en app till android så jag kan blogga från mobilen istället, så kan man uppdatera lite oftare!
Eftersom jag är på städhumör idag så tänkte jag faktiskt ta och fortsätta mitt städande nu, så blir föräldrarna glada också!

Allting kommer ordna sig, om jag får somna brevid dig..

Dålig uppdatering.. I know!
Men jag har inte haft lust! Inget att skriva om heller, sen är de typ ingen som läser, så de känns typ inte superkul att sitta och skriva en massa.. Men dock är det skönt att kunna skriva av sig ibland..
Har lång sovmorgon idag, börjar klockan 15:00, så jag ska nog ta och försöka göra lite läxor, nu när man har tid.

RSS 2.0